کدورت چیست و چرا اندازه گیری می شود ؟
کدورت همان میزان ابری شدن ابری می باشد. هرچه کدورت بیشتر باشد میزان ابری شدن بالاتر می شود و بالعکس.
کدورت توسط جامدات سوسپانس شده که فتوپلانکتون ها ایجتاد می کنند به وجود می آید.
کدورت از این نظر حائز اهمیت است که مقدار مصرف بالای آن در آب نوشیدنی باعث مبتلا شدن انسان به بیماریهای گوارشی می شود.
کدورت بالا در آب رودخانه ها و دریاچه ها باعث جلوگیری از رسیدن نور به عمق آب می شود و در نتیجه باعث تولید و رشد گیاهان جلبکی ولجنی شده و نهایتا در رشد ماهیها و سخت پوستان تاثیر می گذارد.
کدورت در نوشیدنی های الکلی نیز بر بو و طعم آن اثر می گذارد.
نور ساطع شده از چشمه نور عدسی عبور می کند و نور مقداری از نمونه عبور کرده و مقداری پراکنده می شود. هرچه نور عبوری بیشتر از نور پراکنده باشد کدورت کمتر است.
مترجم : لیلا صفری
منبع : Hanna Instruments
تلفن : 02122799056 و 22799065
فاکس : 021-22799073
www.sa-aria.com
- ۹۸/۰۵/۲۳